AMBACHTELIJK IJS

Bij ons op de ijsboerderij worden er verschillende soorten ijs gemaakt. Van de melk van onze eigen koeien maken wij roomijs, hierdoor is het nog voller van smaak. Verder maken we yoghurtijs en sorbetijs. Sorbetijs is erg geschikt is voor mensen met een
koemelkallergie. Verder is ons ijs altijd glutenvrij, wat voor mensen met een glutenvrij dieet een uitkomst is. Op bestelling maken wij ook suikervrij ijs. 

In de zomer kunt u bij ons genieten van een heerlijke coupe of hoorntje. In de winkel verkopen wij daarnaast bekers ijs van 500ml of in 750ml. Deze bekers zijn tevens het hele jaar verkrijgbaar. Ook bent u bij ons aan het goede adres voor (bruids)ijstaarten, ijsgebakjes, ijsdesserts en de verhuur van een oud Hollandse ijskar. 

ASSORTIMENT

Door samen te werken met een leverancier die gespecialiseerd is op het gebied van ijs kunnen wij meer dan 500 verschillende smaken ijs maken. Hieronder een aantal voorbeelden.

Roomijs:               Sorbetijs:
Vanille                   Aardbeien
Banaan                  Citroen
Chocolade              Framboos
Hazelnoot            
Caramel                 Yoghurtijs:
Amaretto                Bosvruchten
Pistache                 Aardbeien
Mokka
​Boerenjongens

IJstaarten, ijsgebak en ijsdesserts kunt u tot één week van te voren bestellen.

TERRAS

In het zomerseizoen kunt u bij ons op het terras genieten van een heerlijk ijsje in een hoorntje, bakje of van een coupe ijs met saus en slagroom. Wij serveren ook koffie en thee.

OUDHOLLANDSE IJSKAR

Wij verhuren onze Oudhollandse ijskar voor feesten en partijen zowel aan de particulier als aan scholen, verenigingen en bedrijven.
Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen.
Met de ijskar wordt ieder feest een succes!


RESTAURANTS / CATERING

Naast de aan-huis verkoop van ons ijs leveren wij ook aan diverse restaurants en aan een cateraar. Dankzij het ruime aanbod aan beschikbare ingrediënten kunnen wij exclusieve smaken maken die u nergens anders tegen komt. Wilt u uw gasten ook laten genieten van een (h)eerlijk ambachtelijk product? Neem dan contact met ons op.